Scroll-down

Contact

Afspraak maken
Of je nou topsport bedrijft of recreatief wandelt, iedereen die actief in het leven staat is welkom in onze praktijk. We hebben drie verschillende locaties waar je ons kunt bezoeken in Amsterdam Zuid, Centrum en Oost. Zie de locaties hieronder.

Podotherapie Beld - Amsterdam Zuid Fysiomed (hoofdlocatie)
IJsbaanpad 6
1076 CV Amsterdam
020 560 8920

Podotherapie Beld - Amsterdam Centrum Amstelfysio 
Oudeschans 5A
1011 KP Amsterdam
PLAN EEN AFSPRAAK

Podotherapie Beld - Amsterdam Oost - Physiolab 
Czaar Peterstraat 16
1018 PR Amsterdam
020 370 9524
PLAN EEN AFSPRAAK

Podotherapie Beld - Haarlem Kenamju
Phoenixstraat 13
2011 KC Haarlem
PLAN EEN AFSPRAAK

Podotherapie Beld - Weesp One Fitness
Hogeweyselaan 227
1382 JL Weesp
PLAN EEN AFSPRAAK


Eerste afspraak
Kom je voor een eerste afspraak? Neem dan een geldig identiteitsbewijs mee. Voor de beste behandeling willen we je graag in beweging zien. Neem daarom eventueel je sportschoenen en sportkleding mee.

Vervolg- of controleafspraak
Tijdens deze controle zal worden bekeken of de behandeling het gewenste effect heeft of dat deze bijgestuurd moet worden. Dit geldt wanneer je al onder behandeling bent bij Podotherapie Beld.

Afspraak annuleren
Mocht je je afspraak willen wijzigen dan verzoeken we je dit vroegtijdig maar uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Hierdoor kunnen wij jouw gereserveerde tijd besteden aan een andere patiënt. Doe je dit niet, dan behouden wij het recht om jouw gereserveerde tijd in rekening brengen. Een afspraak kan je uitsluitend telefonisch annuleren.

Vragen of opmerkingen
Heb je een vraag of een opmerking? Ben je ontevreden of heb je ergens een klacht over? Dit kan je ons laten weten via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Podotherapie Beld gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Podotherapie Beld deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Podotherapie Beld bewaart patiënten gegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. Podotherapie Beld houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiënten gegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Podotherapie Beld vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. Podotherapie Beld informeert patiënten over de rechten van de patiënten ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Podotherapie Beld informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens. Podotherapie Beld informeert patiënten indien Podotherapie Beld bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.