Scroll-down

Contact


Afspraak maken
Of u nou topsport bedrijft of recreatief wandelt, iedereen die actief in het leven staat is welkom in onze praktijk. Onze hoofdlocatie is aan het IJsbaanpad gevestigd, daarnaast hebben we een tweede locatie aan het Molenpad. Voor het maken van een afspraak op het IJsbaanpad kunt u terecht bij de front office van Fysiomed; telefoonnummer:
020 560 8920. Mocht u een afspraak willen maken op het Molenpad kunt u terecht bij de front office van Profysio; telefoonnummer: 020 626 1578

Eerste afspraak
Komt u voor een eerste afspraak? Neem dan een geldig identiteitsbewijs mee. Voor de beste behandeling willen we u graag in beweging zien. Neem daarom eventueel uw sportschoenen en sportkleding mee.

Vervolg- of controleafspraak
Tijdens deze controle zal worden bekeken of de behandeling het gewenste effect heeft of dat deze bijgestuurd moet worden. Dit geldt wanneer u al onder behandeling bent bij Podotherapie Sharon Beld.

Afspraak annuleren
Mocht u uw afspraak willen wijzigen dan verzoeken we u dit vroegtijdig maar uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Hierdoor kunnen wij uw gereserveerde tijd besteden aan een andere patiënt. Doet u dit niet, dan behouden wij het recht om uw gereserveerde tijd in rekening brengen. Een afspraak kunt u uitsluitend telefonisch annuleren.

Vragen of opmerkingen
Heeft u een vraag of een opmerking? Bent u ontevreden of heeft u ergens een klacht over? Dit kunt u ons laten weten via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Podotherapie Sharon Beld gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Podotherapie Sharon Beld deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Podotherapie Sharon Beld bewaart patiënten gegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. Podotherapie Sharon Beld houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiënten gegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Podotherapie Sharon Beld   vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. Podotherapie Sharon Beldinformeert patiënten over de rechten van de patiënten ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Podotherapie Sharon Beld informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens. Podotherapie Sharon Beld informeert patiënten indien Podotherapie Sharon Beld bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.