Podotherapie
 

Podotherapeuten behandelen klachten door zich te focussen op voeten. Voeten zijn de basis van het lichaam. Een verkeerde stand of afwijkend functioneren van de voeten zijn vaak de oorzaak van klachten in de enkels, knieën, heupen, bekken en de rug.

Bij Podotherapie Beld streven we ernaar om u zo snel mogelijk pijnvrij en optimaal te kunnen laten bewegen. Om dit te bewerkstelligen gaan we niet alleen uit van de klachten, maar willen we ook graag helpen in het voorkomen van problemen. Dit doen we door onderzoek te doen naar uw manier van bewegen en de mogelijke afwijkingen die we hierin vinden te analyseren en bij te sturen. Alles op basis van een door ons opgesteld behandelplan.Onze werkwijze is drieledig:
Onderzoek - Behandeling - Preventie

Scroll-down

Behandelingen

Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u klachten ervaart in uw rug, heup, knie of enkel. We werken samen met diverse specialisten, fysiotherapeuten en artsen, om u op die manier zo snel mogelijk te kunnen voorzien van de juiste zorg. Onze behandelingen focussen zich niet alleen op de voet, maar we behandelen het gehele onderlichaam om eventuele beperkingen snel en langdurig te verhelpen.

Onze behandelingen:

Behandelingen kunnen binnen een aantal aanvullende zorgverzekeringen vergoed worden door uw zorgverzekering. Kijk hier voor vergoedingen en voor onze tarieven.  

Scroll-down