Voor een afspraak bij locatie FysioMed bel: +31205608920

Team

Podotherapie Beld is in 2015 opgericht door Sharon Beld en is gevestigd binnen het SMC Fysiomed. Inmiddels bestaat het team uit drie podotherapeuten, een registerpodoloog, een beweginswetenschapper en een pedicure. De drie podotherapeuten hebben zich allen gespecialiceerd in manueel en hebben de master sport podotherapie behaald. Mark Lemm, de registerpodoloog (voorheen fysiotherapeut) heeft zich ook gespecialiseerd in manueel therapie. Simone is onze bewegingswetenschapper, zij is onze Run3D specialist. De pedicure, Angelique Wakker heeft zich gespecialiseerd als medisch en sport pedicure.

Met dit team staan we dagelijks voor u klaar en bieden we de volledige en optimale zorg voor klachten aan uw voet, knie, heup en/of rug.

Sharon Beld

Sport en manueel podotherapeut

Myrthe Beld

Sport en manueel podotherapeut

Mark Lemm

Manueel registerpodoloog

Bram van Waes

Sport en manueel podotherapeut

Delaila Amega

Podotherapeut in opleiding

Simone Wingender

Bewegingswetenschapper, Run3D analist

Angelique Wakker

Sport en medisch pedicure

Sharon Beld

Sport en manueel podotherapeut

Sharon weet door haar basketbalervaring op topsportniveau als geen ander hoe het is om tegen tegen blessures aan te lopen. Ze wil altijd het maximale uit haarzelf halen. Zowel tijdens haar topsportcarrière in regulier- en het 3×3 basketbal, maar ook als podotherapeut. Vanuit die drive heeft ze in 2015 Podotherapie Sharon Beld gestart. Wat geldt voor Sharon, geldt ook voor haar plan van aanpak met u als patient. Het maximale uit een behandeltraject halen zodat u weer in staat bent het maximale uit u dagelijkse beweging te halen, op welk niveau dan ook. 
 
Voor Sharon is het een uitdaging om verbanden te leggen tussen de oorzaak en het gevolg van klachten, om zo tot een oplossing te komen. Gezien haar eigen achtergrond heeft (top)sport haar interesse. Ze kent het belang van multidiciplinaire samenwerking en vindt het leuk om in een team te werken. 

Interactie met u als patient heeft Sharon hoog in het vaandel staan. Ze vind het belangrijk dat u als patient begrijpt op welke manier winst te behalen is, zodat u ook zelf eigenaar wordt van het behandeltraject.

Myrthe Beld

Sport en manueel podotherapeut

Een groot deel van Myrthe’s leven heeft in het teken gestaan van topsport basketbal. Ze heeft in top competities gespeeld van Duitsland en Spanje. Door forse slijtage aan haar knie heeft ze haar carriere vroegtijdig moeten beëindigen. Waar door de pijn heen gaan binnen de topsport dagelijkse kost was, heeft ze nu geleerd hoe belangrijk het is om slim om te gaan met haar lichaam.

Tijdens haar actieve sportcarrière heeft ze tevens de focus gehouden op maatschappelijke doelstellingen; andere mensen zo optimaal mogelijk laten functioneren. Door haar blessure verleden begrijpt ze hoe het voelt om niet meer zo actief te kunnen zijn, maar nog belangrijker; hoe waardevol het is om voor het lichaam te zorgen.

Myrthe gebruikt haar eigen ervaring als motivatie om patiënten (preventief) te behandelen en om ervoor te zorgen dat het maximale resultaat gehaald kan worden. Dit kan variëren van het terug komen op topsport niveau, of weer pijnvrij worden in het dagelijks leven. 

Mark Lemm

Manueel registerpodoloog

Zowel zakelijk als privé heeft het leven van Mark altijd in het teken van sport en gezondheid gestaan. Hij is actief in verschillende sporten zoals hockey en golf. Vanwege zijn passie voor sport is hij zich al vroeg gaan ontwikkelen op het gebied van personal- en groepstrainingen. Op deze manier heeft hij met plezier jarenlang mensen kunnen helpen hun doelstellingen te bereiken. Hierbij lag zijn focus vaak op herstel van blessures en was de stap naar de studie fysiotherapie snel gemaakt. 

Als fysiotherapeut was hij toegelegd op het behandelen van orthopedische klachten, zoals spier- pees- en gewrichtsklachten. De actieve benadering van behandelen door Sharon en Myrthe wekte zijn interesse en bracht hen in contact, een samenwerking bloeide op. Inmiddels is hij bij Podotherapie Beld werkzaam als registerpodoloog.

Mark kijkt met een brede blik naar uw klachten,  zodat er samen een actief en gedegen behandelplan opgesteld kan worden.

Bram van Waes

Sport en manueel podotherapeut

Door zijn verleden als topsport zwemmer en zijn voorliefde voor eigenlijk alles wat met sport te maken heeft, is Bram in 2011 begonnen met de opleiding podotherapie. Hierna volgde de Master sportpodotherapie. Zijn interesse voor anatomie werd nog meer versterkt waardoor hij ook een Master echografie heeft gevold. Door de combinatie van zijn interesses en brede kennis, is hij in staat om een zo compleet mogelijk beeld te creeren van de aangedane structuren. Op deze manier kan hij klachten, zowel curatief als preventief, efficient  behandelen. 

Bram vindt het belangrijk dat zijn clienten zich op hun gemak voelen en begrijpen wat hij doet. Hij neemt daarom graag de tijd om uit te leggen waar bepaalde klachten vandaan kunnen komen en welk behandelplan hierbij het beste werkt. 

Delaila Amega

Podotherapeut in opleiding

Topsport begon voor Delaila op haar 14e toen ze verhuisde naar Papendal voor de Handbal Academie. Met een bronze plak op het EK 2018 en goud op het WK 2019, stopte haar carrière helaas al op haar 24e door 3 kruisband blessures. Tijdens haar 3e kruisband blessure kwam Delaila in aanraking met Podotherapie Beld. Deze manier van kijken naar het lichaam en deze manier van behandelen hebben haar ogen geopend. Dit maakte dat ze begon aan de opleiding tot podotherapeut en gedreven is niet alleen de sport een stukje veiliger te maken maar ook iedereen te kunnen helpen met hun klachten.

Door haar vele blessures in de onderste extremiteit kan Delaila zich inleven in wat klachten en/of pijn met een mens kan doen. Dat u zich gehoord voelt en betrokken bent bij besluiten wat het best passende behandelplan is, staat voor haar centraal.

Luisteren naar de cliënt, opzoek gaan naar de oorzaak van het probleem en hier vervolgens mee aan de slag gaan, maakt dat ze dit beroep zo leuk vindt.

Simone Wingender

Bewegingswetenschapper, Run3D analist

Simone is altijd al geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam. Met name de werking van spieren en hoe dit uiteindelijk leidt tot een bepaald beweegpatroon. Daarmee was de keuze voor haar studie Bewegingswetenschappen aan de VU snel gemaakt. Hierna heeft zij ook de Master Human Movement Science afgerond. Tijdens haar studie kreeg zij steeds meer interesse voor de sport en revalidatie. Bij beide wordt als het ware het uiterste van het menselijk lichaam gevraagd, zowel op fysiek als mentaal gebied. Dat maakt dat het voor haar zo interessant is. 

Toen zij voor zichzelf een keer een afspraak had bij Sharon, kwamen haar studies en interesses al snel ter sprake. Sharon zag daarbij meteen een samenwerking betreft het Run3D project. Via deze weg kan Simone haar werk combineren met haar passie: bijdragen aan de prestatie verbetering en revalidatie van cliënten. 

Angelique Wakker

Sport en medisch pedicure

Angelique heeft in 2012 de basisopleiding pedicure gevolgd, waarna ze direct haar eigen pedicure praktijk is gestart in Zwolle. Direct aansluitend heeft ze de opleiding tot medisch pedicure afgerond. Als medisch pedicure behandeld ze verschillende risicogroepen zoals diabetes en reuma. 

De specialisatie sport pedicure is in 2016 opgericht. Aangezien Angelique veel affiniteit heeft met sport besloot ze gelijk om deze specialisatie te volgen. Als kickbokster sport ze veel op blote voeten, daardoor weet ze hoe belangrijk het is om de voeten goed te verzorgen. Op het moment dat Myrthe en Sharon haar benaderden om binnen Podotherapie Beld te werken, was de keuze snel gemaakt. 

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten