Voor een afspraak bij locatie FysioMed bel: +31205608920

Podotherapie

Podotherapeuten behandelen klachten door zich te focussen op voeten. Voeten zijn de basis van het lichaam. Een verkeerde stand of afwijkend functioneren van de voeten zijn vaak de oorzaak van klachten in de enkels, knieën, heupen, bekken en de rug.

Bij Podotherapie Beld streven we ernaar om u zo snel mogelijk pijnvrij en optimaal te kunnen laten bewegen. Om dit te bewerkstelligen gaan we niet alleen uit van de klachten, maar willen we ook graag helpen in het voorkomen van problemen. Dit doen we door onderzoek te doen naar uw manier van bewegen en de mogelijke afwijkingen die we hierin vinden te analyseren en bij te sturen. Alles op basis van een door ons opgesteld behandelplan.

Door onderzoek te doen naar uw manier van bewegen krijgen we veel inzicht in de oorzaken van (toekomstige) bewegingen.

Bij klachten stellen we een behandelplan op, waarin we uitgaan van een zo actief mogelijke behandeling. Het opnieuw optimaliseren van uw voetfunctie staat hierbij centraal.

Veel problemen die ontstaan in rug, heup, knie en enkel kunnen worden voorkomen door te zorgen voor een optimale functie van de voet en onderbeen.

Onderzoek

Een belangrijk onderdeel van het voorkomen en genezen van klachten is een gedegen onderzoek naar hoe iemand beweegt. Om dit te kunnen doen hebben we een geavanceerde loopband waar we loopanalyses uitvoeren en doen we fysiek onderzoek.

Behandelingen

Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u klachten ervaart in uw rug, heup, knie of enkel. We werken samen met diverse specialisten, fysiotherapeuten en artsen, om u op die manier zo snel mogelijk te kunnen voorzien van de juiste zorg. Onze behandelingen focussen zich niet alleen op de voet, maar we behandelen het gehele onderlichaam om eventuele beperkingen snel en langdurig te verhelpen.

Onze behandelingen:

Behandelingen kunnen binnen een aantal aanvullende zorgverzekeringen vergoed worden door uw zorgverzekering. Kijk hier voor vergoedingen en voor onze tarieven. 

Preventie

Veel klachten kunnen worden voorkomen door de risicofactoren voor het krijgen van klachten zoveel mogelijk in te perken. Dat begint voor ons bij het analyseren van uw bewegingspatronen. Ook plegen we ‘onderhoud’ aan uw onderbeen middels manuele therapie en training en adviseren we welk schoeisel voor u geschikt is. In sommige gevallen hoort ook het aanmeten van zolen bij een preventieve aanpak. Binnen Podotherapie Beld kijken we graag samen met u hoe we ervoor kunnen zorgen dat u nu en in de toekomst pijnvrij en met plezier in beweging blijft.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten