Loopanalyse


Een belangrijke bron van blessures en klachten is een afwijkend looppatroon. Het lichaam beschikt over heel veel gewrichten die optimaal moeten samenwerken om te zorgen dat u (blijvend) pijnvrij kunt bewegen. Als podotherapeuten zien we vaak afwijkingen bij het afrollen van de voet. Dit heeft direct gevolgen voor het mechanisme van de enkel, knie en heup als u (hard)loopt. Bij Podotherapie Sharon Beld zijn we gespecialiseerd in het gedetailleerd in beeld brengen van uw looppatroon. Op basis van die informatie zorgen wij voor een behandeling op maat. Zo voorkomen we nieuwe klachten en bestaande klachten aangepakt worden. 

Of het nou gaat om klachten tijdens een strandwandeling met de hond, uw wekelijkse hardloop rondje of uw intensieve topsportprogramma, bij Podotherapie Sharon Beld voeren we loopanalyses uit met geavanceerde meetinstrumenten om inzicht te verkrijgen in de oorzaak van het probleem. We zijn de enige podotherapiepraktijk in Amsterdam die beschikking heeft over deze apparatuur. 

Behandelingen kunnen binnen een aantal aanvullende zorgverzekeringen vergoed worden door uw zorgverzekering. Kijk hier voor meer informatie over vergoedingen en voor onze tarieven. 

Scroll-down